Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Tovább a kupában

| Molnár Zoltán | Sport

Második párharcát is megnyerte az SC Sopron csapata a Mol Magyar Kupa idei kiírásában. Ezúttal a megyei I. osztályban szereplő Koroncó KSSZE együttesét verte meg 4–1-re.

Az elmúlt hétvégén szünetelt az NB III-as bajnokság, helyette a Mol Magyar Kupa 2. fordulójában küzdöttek meg egymással a csapatok. Az összecsapások tétje a legjobb 64 csapat közé kerülés volt.

A soproniak az első félidő közepén hátrányba kerültek, de hamar összejött az egyenlítés, így 1–1-gyel zárult az első játékrész. A második felvonásban aztán a 7 percen belül lőtt 2 góllal sikerült megnyugtató előnyre szert tenni, majd a mérkőzés hajrájában a 4. találattal le is zárták a vendégek az összecsapást.

– Számítottunk arra, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de a szívünk és az eszünk is a helyén volt – értékelte röviden a látottakat Németh Norbert vezetőedző.

– 2 gólt rúgni egy mérkőzésen mindig jó érzés, úgyhogy elégedett lehetek a mérkőzésen nyújtott teljesítményemmel, akárcsak a csapatéval – folytatta a sorozatban eddig 4 gólt jegyző és ezen a mérkőzésen is kulcsfontosságú találatokat szerző Füleki Norbert.

A héten már újra a bajnoki mérkőzéseké a főszerep. Szeptember 1-jén, szerdán 19 órától a 18. helyezett Kaposvári Rákóczi FC-nél vendégeskedik a csapat, majd szeptember 4-én, szombaton 18 órától hazai pályán fogadja a 3. helyezett BVSC–Zugló gárdáját a városi stadionban.

További soproni eredmények – 3. forduló:

Megyei I. osztály: SFAC 1900 – Üstökös FC Bácsa: 0–2

Megyei II. osztály: Rábapordány – SVSE-GYSEV: 0–0

Megyei III. osztály: TITA-Agyagosszergény – SFAC II: 1–11

Kapcsolódó cikkek

Bajnoki elődöntőben

Bajnoki elődöntőben

2024. 04. 03. | Munkatársunktól

Folytatja remek szereplését a Sopron Basket női kosárlabdacsapata: Gáspár Dávid tanítványai a Magyar Kupa megszerzése után bejutottak a bajnoki negyed...