Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ugorjuk meg együtt! – ismét kihívás napja

Ugorjuk meg együtt! – ismét kihívás napja

| Munkatársunktól | Sport

Sopron az idei évben is csatlakozott a kihívás napjához (Challenge Day), melynek lényege, hogy a településen belül 0 órától 21 óráig minél többen végezzenek legalább 15 percig tartó aktív testmozgást.

A rendezvény mottója: „Ugorjuk meg együtt!”. A kezdeményezést minden évben május utolsó szerdáján rendezik meg, ez az idei esztendőben május 31.

Városunkban több helyszínen és több időpontban is lesznek különböző aktivitási lehetőségek, a szervezők bíznak abban, hogy minél többen bekapcsolódnak a közös mozgásos programokba.

A kihívás napján 13 órától 15 óráig soproni edzők tartanak sportfoglalkozásokat a Várkerületen, a Mária-szobor melletti területen. A különböző edzések folyamatosan kezdődnek, így az említett időpontban bármikor van lehetőség legalább 15 percre bekapcsolódni valamelyik tréningbe.

14.30-tól egészen este 9 óráig bárki betekintést nyerhet a Halász Miklós Sporttelepen a Soproni Torna Club bemutatóedzésébe, ahol szakedzők és tornászok vezetésével a tornaszerek kipróbálására is van lehetőség.

17.15-kor indul a kihívás napi túra a Hotel Lővér buszmegállótól, ahol Sáros Viktor túravezető vezetésével a résztvevők egy rövid, könnyed sétán vehetnek részt a Soproni-hegységben.

A kihívás napján a Lőver uszoda 6 és 12 óra között, a Mega Sportközpont pedig 11 és 15 óra között biztosít díjmentes belépést.

Kapcsolódó cikkek