Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Véget ért egy álom...
Fotó: Godavszky Helga

Véget ért egy álom...

| Páder Vilmos | Sport

Az SVSE labdarúgói ismét vereséget szenvedtek a másodosztályú bajnokságában, ezúttal a Soroksár győzött 0–1 arányban és vitte el a három pontot a Káposztás utcai stadionból.

A találkozóról elmondható, hogy küzdelmes, helyenként pörgős, de sok hibával tarkított, másodosztályhoz méltatlan játékot láthattak a szurkolók. A soproni focistáknál általában nem az akarati tényező a legfőbb probléma, inkább tudásbeli különbségek vezetnek a sorozatos kudarcokhoz. A vendég Soroksár is mélyen a tudása alatt szerepelt, de egy megvillanás látványos támadás gólt eredményezett, s ez elegendő volt a vendégeknek a győzelemhez. A találkozót követő sajtótájékoztatón Bekő Balázs szakmai vezető elkeseredésének adott hangot. Értékelése kritikus, őszinte és figyelemre méltó volt. A kérdés csupán az, hogy nyitott fülekre talál-e mondandója.


– Játszottunk egy 0–0-s meccset, amit elvesztettünk. Ki kell mondani, hogy az a lift, amiben ültünk, leért – mondta el Bekő Balázs. – A jövőt sürgősen el kell kezdeni építeni. Sajnálom a szurkolókat, akik még kitartanak a csapat mellett. Egyet tudok ígérni, hogy ezt a szakaszt becsülettel végigküzdjük és le fogjuk zárni. A soproni labdarúgást teljesen új alapokra kell helyezni, mert ha ez elmarad, és nem lesz szemléletváltás, akkor a legrosszabb is bekövetkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.