Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
A sokoldalú sztár

Szerelmes klipet rendezett Dakota Johnson

A sokoldalú sztár

| Kóczán Bálint | Sztárok

Dakota Johnson új oldaláról mutatkozott be: A szürke ötven árnyalata filmek sztárja rendezte ugyanis a Coldplay legújabb klipjét.

Megjelent a Coldplay legújabb klipje, a Cry Cry Cry, amely az Everyday Life című albumon található. A videót Cory Bailey és A szürke ötven árnyalatából megismert Dakota Johnson rendezte. A filmsztár nem véletlenül vállalt szerepet a munkálatokban, hiszen a banda frontemberének, Chris Martinnak a szerelme. Bár kapcsolatukról többször azt híresztelték, hogy véget ért, a legfrissebb hírek szerint azonban már az esküvőt is kilátásba helyezte a pár.

A Coldplay dalához készült képi anyag London egyik báltermében játszódik, egy pár táncol benne, akik a felvétel végére együtt öregszenek meg, de a szerelmük nem fakul.

Az r’n’b beütésű felvétel egyébként a negyedik a lemezről, amelyhez klip készült, az Orphans, az Everyday Life és a Daddy című trackekhez forgatott videókat egyaránt megszerette a közönség.

Bár a rajongók nagyon örültek, hogy öt év kihagyás után új albummal jelentkezett a brit zenekar, koncertekre egyelőre nem számíthatnak. A Cold­play ugyanis addig nem hajlandó turnéra indulni, amíg nem tudják környezetbaráttá és fenntarthatóvá tenni az egész koncertezést.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...