Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
„A szép bőr mindenkinek jár”

„A szép bőr mindenkinek jár”

| Madarász Réka | Sztárok

A soproni Tajti Ildikó, azaz Tindigo több tízezer nőnek segített problémamentessé varázsolnia a bőrét. Hosszú évek munkája árán saját brandet épített fel: honlapja, YouTube-csatornája egyre népszerűbb; megjelent két könyve, saját kozmetikai márkáját fejleszti.

Ildi tíz évig folytatott hiábavaló küzdelmet aknés bőrével. Mindent megpróbált, de sem a kozmetikusok, sem a kenceficék nem hoztak eredményt. A figyelme ekkor a bizonyítékokon alapuló orvoslás felé fordult: rengeteg hatóanyagokkal foglalkozó íráson rágta át magát.


– Informatikai szabadúszóként dolgoztam, így nem jelentett nehézséget egy blog létrehozása – tudtuk meg a tanácsadótól. – Kiválóan beszélek angolul, rengeteg angol nyelvű bőrápolással foglalkozó tanulmányt és könyvet dolgoztam fel úgy, hogy a hétköznapi emberek számára is érthetőek és a gyakorlatban is hasznosíthatóak legyenek. Egyre többen érdeklődtek, és egyre több bőrproblémával fordultak hozzám.


Ildinél személyes konzultációra is lehetőség van az online tanácsadás mellett. Két bőrgyógyász is segíti a munkáját, szükség esetén hozzájuk irányítja a klienseit.
– Nem vagyok hajlandó leírni semmit, ami független tudományos kutatások által nem bizonyított – folytatta az elkötelezett ifjú hölgy. – Nem a véleményemet közlöm, hanem konkrét bőrtípusra és bőrproblémára ajánlok kozmetikumokat – szigorúan INCI (a kozmetikumok összetevőinek listája) alapján. A termékeket az összetevők, nem pedig a márkanév alapján választom ki.


Ildinek az a célja, hogy teljesen megreformálja a bőrápolást. Úgy gondolja, hogy a szép bőr alanyi jogon jár mindenkinek. Az edukációban hisz: olvasóit megtanítja egy bőrápolási rutin összeállítására, illetve az INCI-lista elemzésére. Két könyvét orvosok lektorálták, folyamatosan zajlik a kutatásfejlesztés, ugyanis saját kozmetikai márkáját magas hatóanyag-tartalmú termékekből szeretné összeállítani.


– Büszke vagyok rá, hogy saját kozmetikai brandet építettem fel a saját arcommal – fejezte be Ildi. – Több tízezer nőnek segítettem rendbe hoznia az arcát. A rengeteg pénz, tanulás, nélkülözés gyümölcsei most kezdenek el beérni.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...