Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az életet ünnepli
Alicia Keys az új, Underdog című dalával az elnyomottak mellett áll ki

Alicia Keys új albummal turnézik a világ körül

Az életet ünnepli

| Kóczán Bálint | Sztárok

Négy év szünet után jelentkezik új lemezzel Alicia Keys. A világsztár az albummal szeretne kiállni az elnyomottak ellen, de a vidámságról sem feledkezik meg.

Alicia Keys, a 15 Grammy-díjjal büszkélkedő globális sztár hosszú szünet után végre bejelentette régen várt új albumának megjelenését. Az új lemez, amely négy évvel követi az énekesnő előző kiadványát, „Alicia” címmel jelenik meg március 20-án.

A korongot egy vadonatúj dal vezette fel, amit a rajongók már ismerhetnek: az „Underdog” egy különleges videoklippel együtt készült el, amely tökéletesen reprezentálja az album pozitív, életigenlő üzenetét. Megjelenésekor a dal egyike volt a legtöbbet kért számoknak világszerte, illetve magas hallgatottságot ért el a Spotify listáján is.

Alicia nagyon büszke erre az albumra, és az volt a célja, hogy kiálljon vele az elnyomottak, az „underdog”-ok mellett, de közben megmutassa vidám és energikus oldalát is.

Az albumot egy hatalmas, világkörüli turnén mutatja be, amely az „Alicia – The World Tour” címet kapta, és tematikája szoros összhangban áll az album vizualitásával és zenei sokszínűségével.

– A szeretet és az élet ünnepe lesz, tele olyan mágikus energiával, amit csak az élőzene varázsa adhat – nyilatkozta a világsztár a közelgő turnéról.

Az album megjelenését követi majd Alicia Keys új könyve, amely a More Myself címet kapta, és március 30-án kerül a könyvesboltok polcaira.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...