Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Az új Hamupipőke
Anne-Marie Hamupipőke-sztoris videót készített

Anne-Marie új dalához egy klipet is forgatott

Az új Hamupipőke

| Kóczán Bálint | Sztárok

Továbbra is bombaformában Anne-Marie! A brit popsztár nemrég egy igazi feel-good dallal jelentkezett, amihez egy Hamupipőke-sztoris videót forgatott.

 brit popsztár vadonatúj felvételének fülbemászó dallama és vokálja igazi csemege, míg lüktető hangszerelése azonnal táncra készteti a hallgatókat.

A dalhoz egy csajos látványvilágú, modern kori Hamupipőke-sztoris klip is készült. Ebben az énekesnő születésnapját ünnepli luxuskivitelben, majd egyszer csak újra egy szűk, baráti körben tartott buliban találja magát.

Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban a Clean Bandittel közös gigasláger, a Rockabye hozta meg számára, amely Nagy-Britanniában az elmúlt évtizedek legsikeresebb toplistavezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését.

A szőkeség 2018-ban jelentette meg első albumát, a ­Speak ­Your Mindot, ami hatalmas sikert aratott. A korong olyan slágereket sorakoztat fel, mint a Spotify-on 681 millió streamet generáló 2002, az Alarm vagy a Marshmellóval közös FRIENDS, ami közel egymilliárdnyi hallgatottságot ért el.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...