Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Belau: soproni lemezbemutató

Belau: soproni lemezbemutató

| Munkatársunktól | Sztárok

Pesti és külföldi koncertek után április 28-án Sopronban idézik meg a nyarat.

A Belau az Is­­land of Pro­­mise című be­­mu­­tatkozó vi­­de­­ó­­jával tűnt fel a magyar zenei életben, első lemeze The Odyssey címmel nemrég jelent meg, amely a na­­pokban Fonogram-díjat kapott az év elektronikus zenei albuma kategóriában. Pesti és külföldi koncertek után április 28-án Sopronban idézik meg a nyarat.

A Belau egy év alatt számos sikernek örülhetett: tavaly több portálon is bekerült az év legjobb dalai és klipjei közé, megnyerte a Klipszemle különdíját, több komoly rádiós játszással is büszkélkedhet. Kedves Péter kezdetben egyszemélyes projektje – Buzás Krisztiánnal és élőben session zenészekkel kiegészülve – időközben zenekarrá nőtte ki magát.

The Odyssey című lemezen a tőlük koncerteken megszokott instrumentális dalokon kívül olyan tehetséges fiatal énekesnők kaptak kiemelt szerepet, mint Antonia Vai, Dallos Bogi, Herrer Sára, Myra Monoka és Szécsi Böbe. 

Kapcsolódó cikkek

Búcsúzik Papp Attila

Búcsúzik Papp Attila

2024. 06. 19. | Kóczán Bálint

Tizenkét év után búcsúzik a Soproni Petőfi Színháztól Papp Attila, hiszen új kihívások várják a fővárosban. A színművész azonban nem szakad el végleg...

Mit viseljünk a hőségben?

Mit viseljünk a hőségben?

2024. 06. 19. | Madarász Réka

A forró nyári napokon legjobb, ha természetes szálból készült, könnyű, puha anyagokat viselünk, melyeknek a kényelem mellett pozitív élettani hatásaik...