Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Buli van!

| Sztárok

Zenei ajánló.

Led Zeppelin Session koncert

A veszprémi Session zenekar több mint két évtizede ápolja rendkívüli műgonddal a Led Zeppelin egyedülálló zenei örökségét. Koncertjeiken megidézik és újrafogalmazzák a 70-es évek egyik legnagyobb hatású zenekarának meghatározó dalait. (December 4. 20 óra, Búgócsiga Akusztik Garden)


Leander Kills és Plasticocean koncert

Újra Sopronba látogat a Leander Kills. A formáció hazánk egyik népszerű metálegyüttese, amely Köteles Leander szólóprojektjeként indult 2015-ben. A Leander Killst többször is láthattuk az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevőjét kiválasztó A Dal című tévéműsorban. A soproni Plasticocean zenekar 2017-ben alakult, azóta számos hazai tehetségkutató dobogós helyezése mellett a 2018/2019-es évad Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogram támogatottjai közé került egyetlen metal zenekarként. (December 10. 20 óra, Hangár Music Garden)


Kapcsolódó cikkek

Tejfehérje-allergia kisokos

Tejfehérje-allergia kisokos

2022. 01. 12.

Gyermekkori elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri gondok – napjainkban mindegyik népbetegségnek számít. De mit tehetünk a megelőzésükért, hogy minél tovább, egészségesen éljünk? A dietetikus ad hasznos tippeket.