Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Egyedi és merész fürdőruhák
Továbbra is hódítanak a fekete fürdőruhák – az elemzők adatai szerint ezek eladása mintegy 70 százalékkal nőtt a tavalyihoz képest.

Női sarok – stílus, divat, praktikák

Egyedi és merész fürdőruhák

| Madarász Réka | Sztárok

Hirtelen robbant be a meleg, és ha így folytatódik, villámgyorsan a strandon találhatjuk magunkat. Ha valakinek új fürdőruhára van szüksége, éppen ideje beszereznie. Az idei kínálat díszesebb, mint valaha.

Hihetetlen népszerűségnek örvendenek a kifejezetten nőies, fodros fürdőruhák. A díszítőelemek a szegélyek és a vállpántok mellett akár a csípőt is kiemelhetik több rétegben. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy a fodrok optikailag nagyobbnak láttathatják az adott testrészt, vagyis ha van rajtunk néhány kiló plusz, ügyeljünk rá, hogy a fodrok ne oda kerüljenek! A rozetták, a 3D-s virágminták és a szalagok a tavaszi és nyári szezon slágerei, és akár a fürdőruhánkat is egyedivé varázsolhatják. A ’70-es évek bohém jegyei sorra jelennek meg az idén divatos darabokon. A fesztiválszezonra telitalálat lehet a horgolt felső hozzá illő alsóval, például nadrággal vagy szoknyával kombinálva. A tervezők előszeretettel alkalmaznak innovatív 3D-s technológiát a vízálló, hulladékmentes fürdőruhák megalkotásához. A bőr kivillantása minden napsütéses szezonban izgalmas, a legismertebb márkák sokasága az egyrészes fürdőruháknál is a kivágott fazonokat részesíti előnyben. A csomókkal összetartott, szalagokkal díszített fazonok ugyancsak a legmenőbbek közé tartoznak.

A strandöltözeteket ékszerek, például láncok is díszíthetik, a megszokott anyagokat pedig hímzett virágok tehetik különlegesebbé vintage hangulatot idézve.

A piacelemzők szerint a fekete fürdőruhák eladása mintegy 70 százalékkal nőtt a tavalyihoz képest. Az egyszerű, de nem unalmas fekete egyrészes fürdőruha ugyanolyan ideális a vízi sportokhoz, mint a koktélszürcsölgetéshez a büfében. Az örökzöld sziluett mellett az extrémebb, fémes kivitelű darabokat is sokan választják. Ha megtetszik egy anyag, szerencsére ma már nem feltétlenül kell varrónőhöz fordulnunk, ugyanis gyakran az üzletekben is többféle fazonú alsót és felsőt társíthatunk egymással ízlésünknek és alkatunknak megfelelően.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...