Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Élete párjáról énekel

| Munkatársunktól | Sztárok

Shakira továbbra is kirobbanó formában van. A csinos családanya számára nincs megállás a zenei fronton és hosszú idő után olyan dallal jelentkezett, amelyben nincs közreműködő. Arról énekel, hogyan szeretett bele élete párjába.

Shakira a kilencvenes évek kö­­ze­­pétől kezdve kétségtelenül a pop–rock – latin zene egyik legemblematikusabb képviselője világszerte. Egyes források szerint a legtöbb lemezt eladott kolumbiai előadóművész, az évek során 70 millió albuma kelt el és többszörös Grammy-, valamint latin Grammy-díjas énekesnő. Nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a Whenever, Wherever, az Illegal vagy a She Wolf.

Az utóbbi években jellemzően koprodukciókban tűnt fel Shakira, énekelt például már Beyoncéval is. A Chantaje cí­­­­mű Malumával közös legutóbbi dala pedig szerte a világon túlszárnyalta az egymilliárdos nézettséget a leg­­nagyobb videomegosztó portálon.

Nemrég újdonsággal jelentkezett az énekesnő, és a dal hos­­szú idő után az első olyan Shakira felvétel, ahol nincsen közreműködő, hanem mindenért a kolumbiai énekesnő felel. A Me Enamoré! egy rendkívül személyes szerzemény, amelyben a csinos előadó arról énekel, hogy miként szeretett bele élete párjába, a spanyol labdarúgóba, Gerard Piquébe.

Mint ismert, Shakira a Barce­­lo­­na sztár­­fut­­bal­­lis­­tájával két gyermeket nevel nagy boldogságban.

Várhatóan ez a szám is órási siker lesz az egész világban!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...