Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Esküvők után lemez és klip
Fotó: Pintácsi Viki

Esküvők után lemez és klip

| Munkatársunktól | Sztárok

Négyszámos kislemezzel jelentkezett a The Big Bunny Hall Swin­­ger Club.

A zenekar az anyagot nemrégiben mutatta be a fővárosban.

Az utóbbi időben kissé eltűnt a swing–punk stílust képviselő The Big Bunny Hall Swinger Club, lévén, hogy három tagjuk megházasodott és egy baba is született. A pimasz humoráról, elegáns megjelenéséről és remek partimuzsikájáról ismert zenekar új anyaggal jött ki Hotel Szocreál címmel. A címadó dal a Subscribe-ból ismert Csongor Bálinttal készült, aki az új klipben is felbukkan.

– A klipdal a mai urbánus életformát festi le, azt, hogy hogyan élnek az emberek a panelházak és társasházak bezárt világában egymás hegyén-hátán, de mégis magányosan – árulta el Balog Gábor, az együttes po­­za­­no­­sa. – Míg a zenekar ezt a té­­mát ironikusan, görbe tükröt állítva a hallgató elé, egy menő art deco szálloda marketingmenedzserének szemszögéből közelíti meg. Arra buzdít, hogy minél többen térjenek be a hotel vendégszerető falai közé, addig Bálint könyörtelenül és mellébeszélés nélkül meséli el, hogyan is néz ki manapság valójában ez a panelszimbiózis.

A klip operatőre Szabó Z volt, a kisfilmben két remek táncos is szerepel, akik mint a hotel alkalmazottjai jelennek meg és perdülnek táncra „munka” közben.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...