Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Feldolgozott P!nk slágerek
P!nk bécsi koncertjén a Free After Pink tagjai is ott lesznek, de folyamatosan figyelemmel kísérik az énekesnő életét is.

A Balatonnál is többször fellép a soproni tribute-zenekar

Feldolgozott P!nk slágerek

| Kóczán Bálint | Sztárok

Már a Balatonon is hangosan éneklik P!nk slágereit a soproni tribute-zenekar koncertjein. A Free After Pink formáció elindult kifelé a városból, de még előtte a Soproni Borünnepen is fellép.

– Úgy érezzük, jól döntöttünk, hogy P!nket választottuk, hiszen a koncerteken a dalokat végig énekli a közönség, és szerencsére egyre több helyre tudunk eljutni Sopronon túl is. Ez nagyon jó érzés nekünk, és egyben egy remek visszaigazolás – mesélte a Free After Pink két hölgytagja, Ujvári Tímea énekes és Lőrincz Karolina billentyűs, gitáros. Két éve alakult meg a soproni tribute-formáció, és azóta is folyamatosan hívják őket különböző helyszínekre.

– Szerencsére már elég sok bulit lekötöttünk, és szervezzük a nyári programokat – folytatták. – A tavalyi sikeres, balatongyöröki koncert után idén is várható két balatoni fellépés. Ami már biztos, hogy július 14-én a gyenesdiási bornapokon lépünk fel teljes, másfél órás műsorral. Próbálunk már ezerrel, de elég nehéz kiválasztani, miket játsszunk, hiszen legszívesebben mindent lenyomnánk.

A Free After Pink a közeljövőben a soproni közönséget is megörvendezteti egy jó hangulatúnak ígérkező koncerttel, ugyanis május 20-án, szombaton a Soproni Borünnepen lép fel.

– Erre a koncertre tizennégy dallal készülünk, mondhatjuk, hogy a legjobbakkal, legismertebbekkel, de ez nem teljesen igaz, mert annál sokkal többet is fel lehetne sorolni még, amiket például a rádiók is játszanak nap mint nap.

P!nk bécsi koncertjén természetesen a Free After Pink tagjai is ott lesznek, szeretnének még egy kis energiát meríteni abból a lendületből, amit Alecia Beth Moore ad a közönségnek. Elmondásuk szerint nemcsak játszani szeretik a világhírű énekesnő dalait, hanem folyamatosan figyelemmel kísérik az életét.

– Készülnek új feldolgozások is, hiszen P!nk is folyamatosan megújul. A jövőben biztosan hallhatók lesznek majd dalok legfrissebb lemezéről, és közben folyamatosan jönnek az új ötletek a régiek közül is. Az előadandó dalokat nem olyan egyszerű kiválogatni, ezért inkább a hosszabb koncerteket kedveljük. Ha pedig egyórás a műsoridő, akkor abba a legpörgősebb számok kerülnek be – zárta a beszélgetést Timi és Lina, akik remélik, a Soproni Borünnepen is emlékezetes koncertet varázsolnak majd a soproniaknak.

Free After Pink koncert: Soproni Borünnep, május 20., szombat 17.15, kisvárkerületi színpad

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...