Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Garázsból a csúcsra

Becky G – szegény lányból dúsgazdag előadó

Garázsból a csúcsra

| Kóczán Bálint | Sztárok

A sokoldalú Becky G az utóbbi hónapokban új dalokkal kápráztatja el közönségét. A csinos előadó szegény családban nőtt fel, de ma már dúskál az anyagi javakban.

Becky G karrierje egyre jobban ível felfelé. Gyerekkorában egy garázsba kellett költöznie családjával, miután házukat eladták. Ekkor döntötte el, hogy színpadra lép – jól tette!

Becky filmes karrierje 2008-ban kezdődött, amikor mindössze tizenegy esztendősen egy rövidfilmben tűnt fel. A fiatal énekesnő ezután több lánycsapatban is kipróbálta magát, és megtanult gitározni. 2012-ben a YouTube-ra feltöltött saját dalai hozták meg számára az igazi áttörést, amire többen is felfigyeltek a zenei szcénából.

A csinos hölgy azóta folyamatosan ostromolja a slágerlistákat, és különböző filmekben is feltűnt. Vagyonát jelenleg több millió dollárra saccolják.

A nyár folyamán megérkezett Beckynek a Myke Towers-szel közös dala, a Dollar. A számhoz videoklip is készült, amely azóta is hasít a videomegosztón. Becky G debütáló albuma szeptemberben várható, amit már nagyon vár a rajongótábor.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...