Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Gyermekeink mosolya
Prájczer Péter felvétele lett a hónap fotója.

Gyermekeink mosolya

| Huszár Judit | Sztárok

Prájczer Péter képe lett május hónap fotója. Mint arról már olvashattak, a Soproni Téma pályázatot írt ki, az elmúlt hetekben Gyermekeink mosolya címmel vártuk olvasóink képeit.

Pályázatunkra ebben a hónapban is több képet kaptunk, amelyek közül a zsűri Prájczer Péter felvételét találta a legjobbnak. A nyertes villanyszerelőként dolgozik, szabadidejében szívesen fényképez.

– A kép május elején készült Harkán, a repceföldön – mesélte lapunknak Péter. – Anyák napjára készítettem a feleségemnek és a nagymamáknak. Megfogott a hirdetésük címe, a Gyermekeink mosolya, nincs is ennél fontosabb, mint az ő mosolyuk! Ennél tisztább és őszintébb dolgot nem ismerek a világon. Gondoltam, megosztom önökkel a számomra legszebb gyermekmosolyt! Mit szeretnék kifejezni a képemmel? Boldogságot, ami a gyermekeink lelkében van, és a ragyogást, amit a szemükben látunk.

Nemcsak Péternek, hanem valamennyi pályázónak köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával. 

A játék folytatódik!

Júniusban is keressük a hónap fotóját! Aktuális felhívásunk témája: kacskaringós utak.

Egy jelentkező maximum kettő színes, legalább 3000 pixel szélességű képpel nevezhet, a fotókat jpg formátumban várjuk. A beküldött képek közül kiválasztjuk az általunk legjobbnak ítélt fényképet, amelyet a Soproni Téma június 30-i számában közlünk.

A fényképeket június 23-ig várjuk e-mailben a szerkesztoseg@sopronitema.hu címre.

A nyeremény

Pályázatunk valamennyi nyertese Horváth Ferenc Különc borvidék című könyvét, illetve Iváncsics Zoltán soproni borász egy üveg borát átveheti szerkesztőségünkben

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...