Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kesha kimászott  a gödörből

Kesha kimászott a gödörből

| Kóczán Bálint | Sztárok

Ötévnyi hallgatás után jelentkezett új albummal Kesha. Az énekesnő, aki a Prayinggel törte meg a hosszú csöndet, az elmúlt esztendőkben sok mindenen keresztülment.

A rajongók nagy örömére új dallal, mi több, új lemezzel jelentkezett Kesha. Az amerikai énekesnő friss slágergyanús szerzeményében, a Prayingben társszerzőként közreműködött Ben Abraham és Andrew Joslyn. A kritikusok szerint hatalmas erővel rendelkezik a személyes hangvételű nóta, amely a nemrég megjelent Rainbow című albumon található meg. 

Kesha újdonságában utal az elmúlt évek nehézségeire. A sajtó által megszellőztetett információk szerint az előadó beperelte producerét, Dr. Luke-ot szexuális erőszak és bántalmazás vádjával, aki tagadta mindezt. A vád a mai napig nem tisztázódott, állítólag az énekesnő emiatt sem tudott új albummal előrukkolni. A lemezkiadó azóta elbocsájtotta a férfit, így szabad az út Kesha előtt.

A Rainbow egészen biztosan nagy gátakat szakított fel a szőkeség életében, hiszen régóta vágyott új anyagra.

Kesha neve számos slágerhez kapcsolható az elmúlt évekből, elég csak a Tik Tokot, a Floridával közös Right Round­­ot vagy a Pit­­bull-lal közös Timbert említeni.

Az énekesnő dep­­­resszióval, súly­­felesleggel küz­­dött, és egy rehabilitációs központot is megjárt. Amióta kijött onnan, az előadó eltüntette nevéből a jellegzetes $ jelet, így hivatalosan is Kesha lett.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...