Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kirobbanó formában
Shakira és legújabb dalának szerzőtársa, a rapper Anuel AA

Shakira egy 26 éves Puerto Ricó-i rapperrel énekel

Kirobbanó formában

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új slágerrel jelentkezett Shakira, aki észbontó show-t adott a Super Bowl döntőjében. A szépséges énekesnő ezúttal egy Puerto Ricó-i rapper társaságában tűnik fel.

Lenyűgöző show-val kápráztatta el a közönséget Shakira és Jennifer Lopez az idei Super Bowl döntőjében. A két örök fiatal díva továbbra is bombaformában van. Pedig Shakira sem most kezdte pályáját… A kolumbiai énekesnő a kilencvenes évek közepétől az egyik legnagyobb alakja a pop-rock–latin zenének Latin-Amerikában, és a kétezres évektől a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb előadóművésze. 

Shakira eddigi pályája során számos nagylemezzel jelentkezett, első stúdióalbuma 1991-ben jött ki, legutóbbi 2014-ben jelent meg. Többször jelölték Grammy-díjra, összesen háromszor diadalmaskodott. 2016-ban pedig viszonylag új területen, szinkronszínészként is feltűnt, ugyanis a Zootropolis Állati nagy balhé című animációs filmben dolgozott.

A latin előadó az utóbbi hónapokban sem tétlenkedett, tavaly év végén Camilóval és Pedro Capóval tűnt fel a Tutu című dalban, pár héttel ezelőtt pedig egy Puerto Rico-i rapperrel lepte meg rajongótáborát egy új slágervárományos felvétellel. Anuel AA egy huszonhat esztendős előadóművész, akit bár Európában még nem ismernek annyian, de a Latin Music Awardon az év új előadójának választották. A Me Gusta pedig nagyon szépen debütált, hiszen néhány nap alatt már több tízmilliós nézettséget generált a lírai videó.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...