Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Lehengerlő Dua Lipa
Dua Lipa

Lehengerlő Dua Lipa

| Kóczán Bálint | Sztárok

Dua Lipa lehengerel mindenkit új dalával. A még mindig csak huszonnégy éves csinos énekesnő adta el a legtöbb albumot a Spotify történetében.

Dua Lipa képtelen hibázni: ismét mindenkit megtáncoltat új slágerével, sőt, a dallamot is úgy beleragasztja a fülekbe, hogy már egyszeri hallgatás után is garantált a dúdolás. A friss track egy új kezdetet jelent a kétszeres Grammy-díjas Dua életében. 

A modern pop és nu disco stílusú Don’t Start Now című dalt ugyanaz a csapat alkotta meg, mint a New Rules-t.

– Azért pont ezt a szerzeményt jelentettem meg elsőként az újak közül, mert lezártam egy korszakot az életemben, és megnyitottam egy újat. Számomra másik időszámítás kezdődött, és ezt a dalszövegben is megjelenítettem – nyilatkozta az énekesnő, aki energikus és vidám dalában arra biztatja hallgatóit, hogy soha ne hagyják, hogy az eléjük gördülő akadályok gátat szabjanak céljaiknak.

Dua Lipa nem alaptalanul ír motivációs slágert rajongóinak: sikert sikerre halmoz. A Spotify történetében ő lett a legtöbbet streamelt énekesnő, 4 millió albumot adott el, illetve a You­tube-on is egymilliárd feletti megtekintéssel büszkélkedhet.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...