Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Lendületben az Art of Beats

Lendületben az Art of Beats

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új dallal jelentkezett a soproni Art of Beats. Az elektronikus for­­má­­ció folyamatosan készíti a felvételeket, és idén még több meglepetés várható tőlük.

– Az Arcom láttam című da­­lunk a földöntúli csodákról szól. Hisszük, hogy az igazi érzelmek az égben köttetnek! Amikor két ember között megmagyarázhatatlanul, azonnal fellobban az a bizonyos szikra… Ezt próbáltuk dalba önteni saját electro-pop stílusunkban – mesélte Speat. A friss produkcióban közreműködött Crash, az országosan ismert New Level Empire oszlopos tagja, míg a dalszöveget Vien jegyzi. 

– A klipben két csodálatos fiatal szerepel. Érdekesség, hogy Lili és Lackó a valós életben is rég­­óta tartó, szenvedélyes szerelemben él, ami szerintem át­­jön a klipben, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk eddig a videóval kapcsolatban – mesélte lelkesen a zenész.

Az Art of Beats fo­­lyamatosan készíti a dalokat, és más előadóknak is írtak számokat. Speat úgy gondolja, teljesen átrendeződött a zenehallgatási kultúra, ezért önálló albumban nem gondolkodnak, de ígéri, hogy mindig valami újjal jelentkeznek. – Folyamatosan gyarapodó közönségünket rendszere­­sen szeretnénk meglepni vi­­de­­o­­klippel. Szerencsére tavalyi megalakulásunk óta egyre nagyobb a kedvelőink tábora.

A csapat nyárra egy feldolgozást tervez, az év második felében klubkoncertezésre indul, re­­mélhetőleg Sopronban is fellép az Art of Beats.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...