Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Louisa, az új csillag

Louisa, az új csillag

| Kóczán Bálint | Sztárok

A zenekritikusok szerint Louisa Johnson hamarosan világszerte ismert popcsillag lehet. Az énekesnő karrierje a 2015-ös brit X-Faktor megnyerésével kezdődött.

Kiváló énekhang, vonzó megjelenés, ritka tehetség: Louisa Johnsonban minden megvan, amire egy sikeres énekesnőnek szüksége van. A csinos szőkeség nemrég robbant be a köztudatba, Rita Ora mentoráltjaként ugyanis megnyerte a brit X-Faktor sorozatot. Történelmet írt Louisa, ő lett a legfiatalabb győztes a műsor történetében. Ugyanakkor nevét igazán csak akkor ismerte meg a világ, amikor a Clean Bandit oldalán feltűnt a platinaeladásokat produkáló Tears című dalban.

A sikeren felbuzdulva tavaly év végén Johnson kisasszony előlépett első single-jével, ami ugyancsak nagyot dobott az ázsióján. A So Good már 15 millió stream felett jár a Spotify-on és más ol­­da­­lakon is igencsak népszerű.

Louisa Johnson a tavaszt egy újdonsággal köszöntötte: a Best Behaviour című friss felvételt a Little Mix mögött dolgozó stáb két tagja, Danny Parker és Shun írta, a producer pedig TMS volt. A siker feltehetően ezúttal sem marad el.

Egybehangzó állítások szerint Louisa könnye­­dén válhat vi­­lág­­szerte is­­mert csillag­­gá a pop világában!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...