Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Magdi hazatalál

Az énekesnő betekintést nyújt álmai birodalmába

Magdi hazatalál

| Kóczán Bálint | Sztárok

Rúzsa ­Magdi visszatért szülőfalujába, és a vajdasági Kishegyesen forgatta legújabb klipjét. Az énekesnő betekintést enged a kulisszák mögé.

Új dallal és videóval jelentkezett Magyarország első számú énekesnője. A Hazatalálsz című felvétel és a hozzá készült klip Rúzsa Magdi emlékeibe, gyerekkorába enged betekintést.

– Nagy öröm volt számomra, hogy egy komoly filmes csapattal elmehettem Kishegyesre és környékére. Megmutathatom személyesen a számomra legkedvesebb helyeket, amelyekről a koncerteken folyamatosan mesélek a közönségnek – mondta lelkesen Magdi. –Az emlékeim birodalmába betekintést nyújthatok. A dalszövegeimben visszatérő momentumok végre képekben is megjelennek. A gyökerek, a gyermekkor fontosak számomra, az igazi feltöltődést jelentik időről időre.

A videót Varró Zoltán ötlete alapján Gráf Péter rendezte. A céljuk az volt, hogy minél jobban elkalauzolják a nézőket az énekesnő világába, és megmutassák, merre ment nap mint nap az iskolába, hova bújt el a világ elől, ha egy kis magányra volt szüksége, és honnan indult a karrierje. A szüleit, a gyerekkori barátait és Nikolt, Magdi legjobb barátnőjét is megkérték, hogy szerepeljen a klipben. A többszörös platinalemezes, MTV EMA, Comet-, Artisjus- és Máté Péter-díjas énekesnő decemberben jelentette meg első szerzői albumát Aduász címmel, amelyen verseit popzenei köntösben sorakoztatja fel. A lemezen olyan fülbemászó dalok hallhatók, mint a Légzés, az Aduász vagy a Mona Lisa, amelyek a rádiók és a közönség elismerését is kivívták. A Hazatalálsz is szintén ezen a korongon található meg. 

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...