Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Margaret Island – Búgócsiga OpenAir

| Munkatársunktól | Sztárok

Június 19., szombat 20 óra.

A Búgócsiga kertszínpadára idén ismét igyekeznek a szervezők elhozni a legnagyobbakat a rajongóknak és a soproni zenebarát közönségnek. A nyári sorozat első részeként a többszörös Fonogram-, Artisjus-, Petőfi-díjas, aranylemezes Margaret Island lép fel. Hazánk egyik legjobb koncertzenekara előadásában újra élőben hangzik majd el többek között az „Eső”, a tavaly megjelent „Valahol” vagy a „Házszám”. A formáció egyébként a napokban új dallal is jelentkezett.

– Életünk során sokszor előfordul, hogy úgy érezzük, elakadtunk vagy elvesztünk kicsit a világban – pláne igaz ez egy viszontagságos időszakban, mint a mostani – mesélte Lábas Viki „Ha elvesznél, nézz mindig az ég felé” című új dalukról. – Fontos, hogy nyitottak legyünk, kíváncsiak az újra, befogadóak, és ne ijedjünk meg az élet kihívásaitól, hanem lehetőségként tekintsünk az eseményekre, és merjünk változtatni! A magányos harc helyett pedig merjünk összekapaszkodni: együtt mindig sokkal erősebbek lehetünk!

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...