Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Megállj a stresszel!
Fotó: Sony Music

Megállj a stresszel!

| Kóczán Bálint | Sztárok

A stresszelésről kíván mindenkit leállítani új dalában MØ. A dán énekesnő népszerűsége folyamatosan nő, korábban Justin Bieberrel készített közös dalt.

Nemrégiben jelentette meg első idei dalát MØ. A dán énekesnő semleges vélemények szerint is a ta­­valyi Sziget egyik legforróbb koncertjét adta, hangját pedig olyan slágerekben hallhatta ed­­dig a közönség, mint a Lean On vagy a Justin Bieberrel közös Cold Water. Az előadó legutóbb a Final Song című felvétellel ke­­rült a rivaldafénybe, amit itthon harmincöt rádió játszott.

Most napvilágra került új nó­­tája, a Nights With You, amiről a következőket nyilatkozta MØ: – A szövege arról szól, hogy próbálsz leállítani valakit az állandó stresszelésről. Bolond időket élünk egy bolond világban, őrült elképzelésekkel a bol­­dogságról, hatalmas nyomás alatt. Pedig néha nincs másra szükségünk, mint hogy a társunk vagy egy barátunk azt mondja: állj! Fejezd be az aggódást, kapcsold ki a telefonod, menj ki a friss levegőre, és pár pillanatra feledkezz meg a világról!

A dalt az északi hölgy Los An­­­­­geles-ben írta olyan szerzők társaságában, mint Benny Blanco, SOPHIE, Cashmere Cat vagy a OneRepublic frontembere, Ryan Tedder. A Nights With You pozitívan debütált a rajongók körében.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...