Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Merjünk álmodni!

| Munkatársunktól | Sztárok

Vekonyz, azaz Vékony Zoltán életében gyerekkora óta nagyon fontos szerepet tölt be a zene.

Első szólódala a 2013-as Ocean volt, de a nagy áttörést a nemzetközi berkekben is sikeres The Way I Do hozta meg a dj számára egy évvel később. Azóta több produkciója jelent meg, most pedig itt az újdonság!

– A What You Like az álmainkról szól. A dal üzenete, hogy merjünk nagyot álmodni. Hiszek abban, hogy ha sokat dolgozunk a céljaink megvalósításáért, akkor el is érhetjük őket – kezdte Zoli, majd mesélt a forgatásról is. – A számhoz készült videó főszereplője egy kisfiú, aki beleszeret a repülésbe. Láthatjuk, hogy felnőttként megvalósítja az álmát: pilóta lesz és repülőt vezet – tette hozzá Vekonyz. – A dalaimhoz magam készítem a videóimat, a mostani három nap alatt forgott le, de a kész videó majd egy hónapnyi utómunka után született meg.

A szám vokálját ismételten Calidorának, a fiatal énekes–dalszerzőnek szánta Vekonyz, akivel az In My Mind kapcsán már dolgozott együtt.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...