Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Odett piros rózsái

Ruhavásár – Maradunk, mert szeretünk!

Odett piros rózsái

| Kóczán Bálint | Sztárok

Rengeteg meglepetéssel és jótékonysági ruhavásárral készül idei utolsó budapesti koncertjére Odett. A cserfes énekesnőnek nemrég jelent meg Rózsa című újdonsága.

Odett november 22-én mutatja be először élőben nemrég megjelent, a nyári nap alatt pirosra virágzó Rózsa című dalát. Az idei utolsó budapesti koncertje nemcsak ettől különleges: a bulit egy jótékonysági ruhavásár előzi majd meg, amelyen a közönség majd Odetté mellett többek közt Lábas Viki, Schoblocher Barbi, Pásztor Anna és Járai Márk ruháiból is válogathat.

Az új szerzemény egyébként már több mint egy éve motoszkált az énekesnő fejében, és rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt időszakban.

– Először azt gondoltuk, hogy ez egy nagyon minimalista, egy szál gitáros szám lesz, aztán a tapsok, a csettintések, a gitártesten dobolás, vagyis a dal lüktetése vitté tovább a munkálatokat – mesélte Odett.

A Rózsa további érdekessége, hogy bár sok metafora utal rá, a címe nem hangzik el a dalszövegben. A videóban egy párkapcsolati körforgást járhatunk körbe. A jótékonysági gardróbvásár a koncert napján 14 órától várja a közönséget. Odett a zene mellett figyelmet fordít a fenntartható divatra. A jótékonysági kezdeményezéséhez számos hazai híresség csatlakozott, akik szintén saját ruhatárukból ajánlottak fel egy-egy darabot a jó cél érdekében. A különleges, egyedi viseletekhez nagyon olcsón lehet majd hozzájutni, a bevétel teljes egészét pedig a nulla hulladék életszemléletét képviselő Humusz Szövetségnek ajánlják fel.

Kapcsolódó cikkek

30 év: St. Martin jubileuma

30 év: St. Martin jubileuma

2024. 03. 20. | Kóczán Bálint

Sopronhoz sok szállal kötődik a pályája harmincadik évfordulóját ünneplő St. Martin. A világhírű szaxofon- és pánsípművész, zeneszerző, Szentmártoni I...