Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Pair o’ Dice koncerthegyek
– Nagyon örülünk annak, hogy az elmúlt két év után ilyen sok koncert összejött, az ország számos pontján megfordulunk – mondta lapunknak Pohl Dávid, a Pair o’ Dice frontembere.

Sűrű nyár elé néz a soproni formáció, amely őszre is turnét tervez

Pair o’ Dice koncerthegyek

| Kóczán Bálint | Sztárok

Fennállása 10. évfordulójára hangol a Pair o’ Dice. A soproni formáció már most megkezdte az előkészületeket, közben pedig számtalan koncertet ad, és új dalokkal is előrukkol. Pohl Dáviddal beszélgettünk.

– Nincs sok pihenés az éle­tetekben, hiszen jelenleg is új dalokon dolgoztok.

– Így igaz. Idén januárban jelent meg a legújabb lemezünk, amit szerencsére már most megkedvelt a közönség, de máris nekiálltunk az új anyagokon dolgozni. Három dal zeneileg szinte már teljesen elkészült. Emellett szeretnénk a Tükör című dalhoz egy új videoklipet forgatni, és talán jön még egy videó.

– A második nagylemez milyen változást hozott a zenekar életében?

– Zeneileg teljesen újjászülettünk. A kemény alapok mellett a jól megszokott tiszta dallamok jelentek meg, mindezek mellé pedig jól társulnak a screambetétek, illetve a néhol társadalomkritikus mondanivalónk.

– Nemrég a Soproni Majálison léptetek fel. Milyen élményekkel gazdagodtatok?

– Összességében a zenekarunk nem feltétlenül egy majálisra való, de jónak tartottuk a kezdeményezést, hiszen remek kis fesztiválhangulat alakult ki. Megtisztelő volt a felkérés.


– Sok koncert található a naptáratokban, hogyan alakul a nyár?

– Nagyon örülünk annak, hogy az elmúlt két év után ilyen sok koncert összejött, az ország számos pontján megfordulunk. Remek tavaszi turnén vagyunk túl, és remélhetőleg az őszre tervezett turné is hasonlóan sikeres lesz. Év végéig elég sok a lekötött buli, de még jönnek a felkérések.

– A pandémia után milyen érzés kiszabadulni?

– Talán mondanom sem kell, mekkora az öröm. Reméljük, hogy így is marad ez, és többet nem kell koncert nélküli hónapokat végigülni. Bár próbáltunk akkor is aktívak maradni, de egészen más volt.

– Milyen nagy durranás várható még tőletek?

– Most teljes erőbedobással készülünk a nyárra, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy jövőre leszünk 10 évesek.

– Komoly mérföldkő. Már készültök rá?

– Annyit ígérhetünk, hogy sok meglepetéssel szolgálunk majd a rajongóknak, akiknek rengeteget köszönhetünk azért, hogy idáig eljutottunk.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...