Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Röviden

| Munkatársunktól | Sztárok

Zenei hírek.

Konyha 5

Megjelent a Konyha zenekar ötödik albuma. A lemez – akárcsak a borítója – színes kaleidoszkóp, amibe sok minden belefér a 70-es évek funkjától a 90-es évek rockzenéjén át a legmodernebb hangzásig.

A szakemberek szerint a formáció az LGT által teremtett, legszebb hazai popzenei hagyomány XXI. századi zászlóvivője: a szerethető dalokat kiemelkedő hangszeres zenészek adják elő. Olyan sorokat énekelnek, amelyek személyesek, mégis mindenki számára meghagyják a helyet a saját történetünknek, és ismeretlenek ezreiből teremtenek közösséget.

Az éjjel soha nem érhet véget

Bizonyára mindenki emlékszik, mekkora siker volt a legutóbbi foci Eb kapcsán a Soho Party legendás slágere. A New Level Empire újragondolta a magyar formáció mindenki által ismert dalát, és a hamarosan kezdődő kontinenstorna apropójára elkészítette Az éjjel soha nem érhet véget legújabb verzióját. Már most borítékolható a siker!

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...