Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szerelmes dal

Nagy Adri írta új felvétele szövegét

Szerelmes dal

| Kóczán Bálint | Sztárok

Új szerzeménnyel lepte meg a közönséget Nagy Adri. A dal különlegessége, hogy ez az első alkalom, amikor az énekesnő megmutatja saját szövegét a publikumnak.

Nagy Adri még évekkel ezelőtt robbant be a köztudatba a Szinglik éjszakája című film betétdalával, de azóta számos televíziós műsorban és sorozatban is láthatták a szépséges énekesnőt a nézők. Egy évet kellett várni arra, hogy a mindennapjait jelenleg anyukaként töltő előadó új dallal repítse álmok közé a közönséget.

 – Maga a dalszöveg kicsit lassan készült el. Részben azért, mert ez az első saját szövegem, amit a nagyközönségnek is megmutatok, így szerettem volna, hogy tökéletes legyen – mesélte Adri. – Másfelől kisgyerek mellett kicsit nehezebb írni, mondhatni, igazi kihívás volt.

Az Álomkép ezúttal arról az időszakról szól, amikor az énekesnő–dalszerző még egyedül volt, és kereste a helyét a nagyvilágban. Majd belépett az életébe az „Igazi”.

 – Érdekes, ugyanis a szövegírás gondolata eddig is foglalkoztatott, de konkrét sorokat csak a kisfiam születése után írtam le – vallotta be.

Adri legújabb felvétele egy igazi szerelmes dal, fülbemászó refrénnel és gördülékeny dallammal, ami hamar dúdolásra készteti az embert. A trackhez egy csodálatos hangulatú videoklip is forgott Gráf Péter rendezésében.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...