Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szívéből énekel
Rita Ora klipet készített New Look című dalához

Rita Ora az EFOTT-on tündökölt

Szívéből énekel

| Kóczán Bálint | Sztárok

Rita Ora nyáron sem hanyagolta rajongóit. Az egzotikus szépségű énekesnő az EFOTT-on egy remek hangulatú koncertet adott, és egy új videóval jelentkezett.

Izgalmas képkockákon keresztül vitte vászonra New Look című dalát Rita Ora, aki ezúttal egy vérprofi autós szerepébe bújt. A dalt már ismerhetik a rajongók az énekesnő novemberben megjelent, Phoenix című albumáról, amin olyan további sikeres trackek szerepelnek, mint az Avicii-val közös, a Spotify-on 496 millió streamet generáló Lonely Together vagy a 365 milliós hallgatottságú Anywhere.

– Ez az album egy igazi szerelemmunka, így fontos volt számomra, hogy a saját elképzeléseim szerint készüljön el – nyilatkozta az énekesnő legújabb lemezéről. – Csodálatos érzés azt a szeretetet és támogatást megtapasztalni, amit a velem együtt dolgozóktól kaptam. Teret és szabadságot adtak nekem, hogy tényleg valami olyan születhessen, ami a szívemből szól.

Rita Ora tavaly emlékezetes koncertet adott a Balaton Sound nagyszínpadán, idén nyáron pedig az EFOTT közönségét kápráztatta el. Talán egyszer Sopronba is ellátogat…

Kapcsolódó cikkek

Muzsika határokon túl

Muzsika határokon túl

2024. 04. 17. | Kóczán Bálint

Újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében Kónyai Tibor. A soproni zeneszerző–zongorista saját formációjával egyre gyakrabban lép fel külföldön, de több...