Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Egészségsarok

Szakad a cérna

| Tallózó

Nem vagyok egy halk szavú, magamba forduló ember. Az életem folyamán sok bajom volt amiatt, hogy (szinte) mindig kimondom, amit gondolok.

Persze próbálom (legtöbbször) finoman becsomagolni sarkos/ karcos véleményemet, de… van, amikor már elszakad a cérna.

Igyekszem mindenkinek a véleményét tiszteletben tartani, egészen addig, amíg… azzal másoknak nem árt. Aki nem bízik az oltásban, nem hisz a Covidban, hisz a „csipet raknak belém”, a „gyógyszercégek találták ki”, „rajtam ne kísérletezzenek” és hasonló dolgokban, hát higgyen ebben! Lelke rajta. A hit egyébként tudományos érvekkel aligha ingatható meg, de…

Ne terjessze ezeket a sületlenségeket, mert megfertőzi vele azokat, akikben ilyen „kreatív gondolok” fel sem vetődtek, csak egyszerűen szeretnének nagyobb biztonságban élni.

Dr. Tschürtz Nándor

Kapcsolódó cikkek

A család összetartó ereje

A család összetartó ereje

2021. 12. 01. | Pluzsik Tamás

Bizonyára sokan álmodoznak az egész életen át tartó szerelemről, és vannak olyan szerencsések, akiknek ez meg is adatott. Sorozatunkban olyan soproni házaspárokkal beszélgetünk, akik talán tudják a hosszú és boldog házasság titkát. Legalábbis az életük példa lehet erre.

Az elmaradás sara

2021. 12. 01.

Vannak dolgok, amiket azonnal meg kell tenni. Hétköznapi példa, hogy a fuldoklót akkor kell kimenteni a vízből, amikor fuldoklik.