Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Alexandra a Holnap Tali!-ban

A soproni főszereplő a színészkedés mellett szakdolgozatát is írja

Alexandra a Holnap Tali!-ban

| P. Horváth László | Városi hírek

A soproni Stoics Alexandra az egyik főszereplője a köztelevízión látható Holnap Tali! című ifjúsági filmsorozatnak.

A televízióba is beköltözött a Hol­­­nap Tali!. A ifjúsági sorozat eddig csak a világhálón volt elérhető. Az első évad részei azonban múlt héttől kezdve minden hétköznap lát­­hatóak a köztelevízióban. (Fontos, a második évad to­­váb­­bra is csak az interneten, az m5tv.hu/holnaptali címen ér­­­hető el). A sorozatban a tíz sze­­replő – hét gimnazista, egyikük öccse, az ő legjobb barátja és az osztályfőnök – a fiatalok, a tizen-, huszonéves korosztály mindennapjaiba ad betekintést. Az egyik főszereplőt, Mírát a soproni Stoics Alexandra alakítja.

– Mozgalmasan telnek a napjaim, az első évad vége és a má­­sodik kezdete között két hét szabadidőt kaptunk – mesélte a Soproni Témának Stoics Alexandra. – Nem panaszkodom, mert szeretem, amit csinálok: a forgatások már javában zajlanak. Előzetesen annyit elárulhatok az új részekről, hogy a sorozatban tovább bonyolódnak az emberi kapcsolatok, új barátságok alakulnak ki, régiek szakadnak meg. Izgalomból tehát nem lesz hiány! A forgatásokon – pedig ismerem a történeteket – még én is izgulok, hogy mi lesz egy-egy jelenet vége.


Alexandra amikor éppen nem forgat, közönségtalálkozók­ra is jár. – Jól­­eső érzés volt látni és átélni, milyen sokan kíváncsiak ránk személyesen is – folytatja. – Remélem, Sopronba is eljutunk, mert sajnos arra ritkán van időm, hogy hazautazzak. A filmes munkák mellett az egyetemet sem hanyagolhatom el. Túl vagyok egy sikeres vizsgaidőszakon, most a szakdolgozatom megvédése vár rám.

A sorozatban eddig olyan té­­mákat dolgoztak fel, mint például hogyan mondd le a randid vagy mik azok jelek, amelyek sze­­rint a csajok biztosan belezúgtak kiszemelt pasijukba.

A második évad adásai több meglepetést is tartogatnak, például új szereplők jelennek meg a sorozatban. Összességében a Holnap Tali! minden korosztálynak érdekes lehet. A fiataloknak azért, mert az ő gondjaikkal, örömeikkel foglalkozik, a felnőtteknek pedig azért, mert így talán megtudhatják, miért is duzzog folyton az ő kamasz gyerekük...

Kapcsolódó cikkek