Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Bokrétaünnep
Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a parkolóházban, a tervek szerint őszre elkészül az épület. Fotó: Filep István

Barcza Attila: Az Árpád utcai parkolóház fontos fejlesztés

Bokrétaünnep

| Munkatársunktól | Városi hírek

Lassan utolsó fázisához érkezik az Árpád utcai parkolóház építése. A bokrétaünnepséget július elsején tartják.

A város parkolási gondjain jelentősen enyhít majd az új parkolóház. Erről dr. Farkas Ciprián polgármester többször is beszélt. A választások előtti különböző lakossági fórumokon rendszeresen szóba került a parkolási helyzet, konkrétan, hogy kevés a parkoló a személygépkocsik megnövekedett számához képest. Ezért döntött úgy a városvezetés, hogy a kormány támogatásával épít egy parkolóházat, amely illeszkedik Sopron általános és közlekedésfejlesztési stratégiájába. Nos, a parkolóház építése őszre befejeződik, a legmagasabb szintjét már elérték az építők. Az ilyenkor szokásos bokrétaünnepséget július elsején tartják.

A Soproni Téma érdeklődésére Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője elmondta, a város szempontjából rendkívül fontos fejlesztés az Árpád utcai parkolóház, hiszen jelentős mértékben hozzájárul a belvárosi parkolóhelyek számának növeléséhez. – A kormányzati támogatásoknak, az önkormányzat munkájának és a soproni emberek szorgalmának köszönhetően példátlan a fejlődés napjainkban, amelyre mindannyian büszkék lehetünk. A városvezetéssel közösen azon dolgozunk, hogy ez a fejlődés a jövőben is töretlen maradjon.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Petőfi Színház: Kezdődik a szabadság évada!

2021. 10. 13.

A szabadság évadának felnőtt bérletes előadásai közül november elejétől az Emigránsok színjátékot, az István király tragédiát és a Széchenyi című történelmi drámát láthatják a Petőfi Színházban és a Liszt-központban.