Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Egyetért a VOLT Fesztivál idei elhalasztásával?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Batári Márk: Idén nagy munkába kezdtünk: építkezünk, így minden erőnkkel ezen vagyunk. Azaz valószínűleg én egyébként is kihagytam volna a VOLT Fesztivált. Korábban dolgoztam lemezlovasként, így ismerem a bulik másik oldalát is. A szervezők figyelembe vették az emberek védelmét is.


Hoffer-Vaganato Annamária: 2015-ben kiállításom is volt a VOLT-on, így nekem különleges a kötődésem a fesztiválhoz. A városi idegenforgalom szempontjából, a turizmusból élőknek persze rossz, hogy idén is elmarad a fesztivál. A VOLT egyet jelentett és jelent most is a várossal, ebben az időszakban Sopronra figyel(t) az ország.


Nagy Balázs: A koronavírus elleni védekezés egyik fontos eleme szerintem, hogy idén elmarad a VOLT Fesztivál. Több tízezer ember gyűlik össze ilyenkor a városban, és az senkinek sem hiányzik, hogy gócpont alakuljon ki Sopronban. Most óvatosnak kell lennünk, hogy a jövőben megszűnhessenek a korlátozások, és ismét szabadon élhessünk.


Nichols Camilla: Inkább a kisebb összejöveteleket szeretem, a VOLT Fesztivál számomra már túl nagyszabású. A koronavírus miatt mostanság egész Európában szünetelnek a koncertek, bezártak a szórakozóhelyek. Pedig ha úgy adódott, akkor még Bécsbe is elutaztam, hogy személyesen láthassam a kedvenc előadómat.


Kapcsolódó cikkek