Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Elismerés Sopron Szolgálatáért
Péter Csaba a városvezetéstől vette át a Sopron Szolgálatáért díjat. Fotó: Soproni Téma-archívum

Elismerés Sopron Szolgálatáért

| Városi hírek

Hagyományosan a hűség napi ünnepségsorozathoz kapcsolódóan adják át Sopron legrangosabb elismeréseit. 2022-ben a Sopron Szolgálatáért díjat Péter Csabának ítélte a közgyűlés.

A díj olyan személy részére adományozható, aki Sopron közigazgatási területén teljesít szolgálatot, és kimagasló tevékenységet folytat a bűnmegelőzés, bűnüldözés, igazságszolgáltatás, közbiztonság, tűzoltás, kárelhárítás, tűzmegelőzés vagy egészségügyi szolgálat területén.

Legutóbb Péter Csaba rendőr alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának osztályvezető-helyettese kapta meg az elismerést.

Péter Csaba hivatásos szolgálatát 1989-ben kezdte a határőrségnél, majd 2008-ban a Soproni Rendőrkapitányság állományába került. Jelenlegi beosztását 2013 februárjától látja el. Hivatásos szolgálati ideje alatt többször kapott dicséretet és jutalmat. A városi rendezvényeken, sporteseményeken legtöbb esetben a biztosítás parancsnoka. Munkája során panaszkezeléssel és közérdekű beadványokkal is foglalkozik, a polgárok bejelentéseit vizsgálja ki. Sportemberként a városi futórendezvényeken majdnem minden alkalommal részt vesz. Beosztottjai tisztelik, munkájára minden esetben lehet számítani. Kiváló kapcsolatot ápol a társszervekkel.

Kapcsolódó cikkek

Kutyák pórázon?!

Kutyák pórázon?!

2024. 04. 17.

Több kérdés is érkezett olvasóinktól a városi kutyasétáltatással kapcsolatban – ezeknek jártunk utána.