Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Fúvószene a belvárosban

60 éves Juventus: A jubileumot is ünnepelték múlt hétvégén

Fúvószene a belvárosban

| Városi hírek

A Rondellától a Várkerületen át a Fő térig vonultak a fúvószenekarok vasárnap. Idén újra a megszokott időpontban és helyen rendezték meg a soproni fúvószenei találkozót.

Sokéves hagyomány, hogy összegyűlnek és zenélnek a fúvós együttesek Sopronban. Múlt hétvégén a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekart, a Kühne Koncert Fúvószenekart és a Rába Koncert Fúvószenekart látta vendégül a Juventus Koncert Fúvószenekar. A vendégek a Rondellától vonultak be a Fő térre, majd délután az Erzsébet-kertben koncerteztek.

– Az idei találkozónak különleges apropót adott, hogy a zenekarunk éppen most hatvanéves – mondta a Civitas Fidelissima díjjal kitüntetett dr. Friedrich András, a Juventus Koncert Fúvószenekar karnagya.

Stöckert Tamás önkormányzati képviselő a találkozón külön üdvözölte a résztvevő zenekarokat, és gratulált a szervezőknek, hogy tovább folytatják hagyományukat.

Forrás: sopronmedia.hu 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Lufihajtogatás mesterfokon

Lufihajtogatás mesterfokon

2022. 06. 22. | Madarász Réka

Legyen szó méhecskéről, virágról, katicakarkötőről, kutyáról vagy akár Harry Potterről, Pethő Tibor szinte bármit el tud készíteni néhány lufiból. Ráa...

Mondjon nemet a szülő is!

Mondjon nemet a szülő is!

2022. 06. 22. | Madarász Réka

Sok érdeklődőt vonzott múlt héten a Soproni Rendőrkapitányság kábítószer-bűnmegelőzési programja. Dr. Zacher Gábor főorvos előadásában a szülők felelő...