Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Használja az M85-ös gyorsforgalmi utat?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Böszörményi Györgyné: Jót tett a városnak a gyorsforgalmi út, a balfi csomópont átadását személyesen is megnézhettem, ugyanis éppen a kiskertből jöttünk haza a fiammal. Az elmúlt években a város térségében is jelentősen megnőtt a forgalom. Az új úton szinte „pillanatok alatt” megérkezünk a Rábatamásiban élő rokonainkhoz. 


Kutas János: Egyetértek az autóúthálózat fejlesztésével, ugyanis ez lényegesen olcsóbb és hatékonyabban fenntartható, mint az autópálya. Annak nagyon örülök, hogy az M85-ös gyorsforgalmi út elért Sopronig. Feleségemmel Budapestről rendszeresen utazunk a városba, és sokkal biztonságosabb ezen közlekedni, mint a 85-ös főúton.


Kleinertné Nagy Gabriella: Az év elején megyei matricát is vásároltunk, hogy ha például Győrbe utazunk, akkor felhajthassunk az M85-ösre. Az új szakasz átadása is könnyítés az autósoknak. A legjobb persze akkor lesz, ha a gyorsforgalmi út nemcsak a határig ér el, hanem megépül az ausztriai folytatása is. Ez az ingázókon segítene.


Lampert Szabolcs: Éppen Győrből érkeztem meg Sopronba, háztól házig másfél óra volt az út. Ez lényegesen kevesebb, mint ha a 85-ös főúton jöttem volna. A gyorsforgalmi útnak köszönhetően biztonságosabb lett a közlekedés. A térségben lévő falvak, városok lakói is fellélegezhetnek, hiszen az átmenő forgalom elkerüli a lakott helyeket.


Kapcsolódó cikkek