Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Hollik István Sopronban

Hollik István Sopronban

| Városi hírek

Országjárás keretében Sopronba érkezett Hollik István. A Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője meghívására látogatott városunkba.

A telt házas pénteki fórumot Barcza Attila nyitotta meg. Beszédében kiemelte a személyes találkozás fontosságát, amelyet a magyar kormány sikeres víruskezelése tesz lehetővé.

Ezután Hollik István osztotta meg gondolatait. Előadásában közéleti témákat érintett. Elmondta, hogy azokat az eredményeket, amiket eddig elért Magyarország kormánya, meg kell védeniük. Ilyen például a rezsicsökkentés, amelyet erősen támad Brüsszel, azonban Magyarország ellenáll a nyomásnak. Szóba került a migráció kérdése is, amelynek hatását az itt élők is érezhetik, hiszen egyre gyakrabban fognak illegális bevándorlókat és embercsempészeket térségünkben. Ezért is fontos határozottan fellépni az illegális bevándorlókkal szemben, és meg kell védeni a határokat.

Az országgyűlési képviselő beszédében kitért a nyugdíjasokra és a családokra is. Novemberben rekordprémium érkezik a nyugdíjasoknak, és jövőre visszaépítik a 13. havi nyugdíjat, a gyermeket nevelő családoknak pedig visszatérítik a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadójukat jövő év elején.

Kapcsolódó cikkek