Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Melyik városrészben lakna legszívesebben?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Szalainé Szakács Teréz: Korábban az Ibolya-lakótelepen éltünk, most átmenetileg a belvárosban lakunk. A zöldövezetben, a Lövérekben néztünk ki egy családi házat. Sajnos a belső városrészben nehéz szabad parkolót találni, viszont a házunk előtt mindig lesz szabad hely, és a nagy csomagokat sem kell messzire cipelünk.


Szalai József: A zöldövezetben élnék szívesen, ezért is költözünk ki a város szélére, a Lövérekbe. A belvárosban is jó lakni, hiszen viszonylag közel van minden, ugyanakkor a nagy gépjárműforgalom miatt több a káros ártalom. A zöldben nagyobb a nyugalom, közelebb kerülünk a természethez. Az én koromban pedig nagy jelentősége van ennek.


Pálla Tamásné Gyöngyi: Ott laknék szívesen, ahol most is élek: 1999-ben költöztem a belvárosba, a Színház utcába. Nagyon megszerettem ezt a környéket. Egy szép tágas, világos lakásban lakom, amiben jól érzem magam. A környékkel is elégedett vagyok, a közelben van bolt, gyógyszertár, minden, ami számomra fontos.


Csoltói József: Bár nem Sopronban élek, de szívesen laknék a poncichternegyedben. Tetszik a környék hangulata, a kacskaringós utcák látványa mindig lenyűgöz. Nem mellesleg jó kilátás nyílik innen a városra. Ez a körzet visszaad valamit a régmúlt Sopronból. A Várkerületen is laknék, mert ott minden megtalálható. 


Kapcsolódó cikkek