Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Mit tervez a nyárra?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük olvasóinkat.

Barczy Éva: Szeretem Sopront, idén nyáron nem hagyom el a várost! Nekem minden ház, kapu, kilincs mesél. A férjemmel szeretném ismét végigjárni a belvárost, a múzeumokat, eljutni a könyvtárba, és beülni egy kávézóba. Sopron számos értéket rejt, amelyet érdemes újra és újra felfedezni.


Eberhardt-Kiss Katalin: Terveztünk egy nyaralást, de tavalyhoz képest másfélszer annyiba kerülne a szállás, így inkább lemondtuk. Kisfiunk, Vendel minden bizonnyal sokat lesz majd a mamánál, ahol a kertes házban nagyokat lehet játszani. Emellett szeretnénk eljutni strandolni, és sokat lenni a vízparton.


Függ Lászlóné: Idén nyáron itthon maradunk, a koronavírus-járvány miatt biztonságból inkább nem utazunk el. Reméljük, jó idő lesz a nyáron. Nekünk szerencsénk van, mert a kertünkben felállítottunk egy medencét, így ott bármikor pihenhetünk. A korábbi években, amikor tehettük, elmentünk egy rövid belföldi nyaralásra.


Farkas Lajos: Sajnos én sem úsztam meg, elkaptam a koronavírust. Most lábadozom, sétálok a városban, és remélem, mihamarabb visszakapom az erőmet. Idén sajnos nyaralásról szó sem lehet. Öt éve határoztuk el, hogy nyaranta felfedezzük Magyarországot. Reméljük, jövőre már folytathatjuk az országjárást.


Kapcsolódó cikkek