Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sikeresen zárult a jótékonysági ételosztás
Fotó: Fodor Regina

Sikeresen zárult a jótékonysági ételosztás

| sopronmedia.hu | Városi hírek

Sopron egyik legnagyobb összefogása vette kezdetét december 24-én. A nagycsaládosok, rászorulók, nélkülözők számára előzetes regisztrációt követően melegételt és tartós élelmiszer csomagokat adtak át a Kossuth Lajos utca 10. udvarán felállított sátorban.

Az eseménysorozaton aktívan jelen volt Barcza Attila országgyűlési képviselő, Farkas Ciprián polgármester, Csiszár Szabolcs alpolgármester, Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója, az intézmény dolgozói, a Soproni Kosárlabda Klub, a Sopron Basket, a SFAC, a Máltai Szeretetszolgálat, a Benedek Elek kar hallgatói és számos más civil szervezet és magánszemélyek, akik példa értékű városi összefogással maradandót alkottak.

A szervezők köszönet mondtak mindenkinek, aki bármilyen formában támogatta a rendezvényt, kiváltképpen a vendéglátó egységeknek, amelyek nélkül mindez nem jöhetett volna létre. 

A négy napos, közös ételosztás zárásaként Péli Nikoletta a Soproni Szociális Intézmény igazgatója a szolgálatot teljesítő szerveknek melegételt vitt, hivatásuk és munkájuk nagyra becsülése jeléül. Köszönettel és nagy örömmel fogadta a meglepetést az Orvosi Ügyelet, a mentők, a rendőrség, a tűzoltók, az SBO, az Ikva Idősek Otthona, a kórház gyermekosztálya és a Balfi utcai Idősek Otthona is.

Az intézmény a megmozdulást a jövő évtől rendszeressé kívánja tenni.

Az eseményről készült további fotók itt érhetők el >>

Kapcsolódó cikkek

Ízes, vidám barátkozások

Ízes, vidám barátkozások

2024. 06. 19. | Horváth Ferenc

Jó hangulat, barátkozások, pörköltfőző verseny némi izgalommal, gyermek- és felnőtt programok, végül pedig retró buli – így összegezhető a már hagyomá...