Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sopron Kiváló Pedagógusa: Kuntár Csaba
Kuntár Csaba 2019-től a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatójaként dolgozik. Fotó: Filep István

Sopron Kiváló Pedagógusa: Kuntár Csaba

| Munkatársunktól | Városi hírek

Újságunkban hétről hétre bemutatjuk a városi kitüntetetteket, ezúttal a díjazott pedagógusokat.

üzemmérnöki friss diplomásként 1992-től kezdte meg munkáját a Handler-iskola építőipari tanműhelyvezetőjeként. Nem ismert – és ma sem ismer – megoldhatatlan feladatot. Emberi kapcsolatait a rugalmasság, a segítőkészség és a jókedv jellemzi. Folyamatosan gyarapította tudását – felsőfokú szakmai és pedagógiai tanulmányokat folytatott. Pedagógusként építőipari szakmai elméletet és gyakorlatot oktatott, és a mai napig is részt vesz a szakmai vizsgáztatásban. Tanulóival következetes, szívesen alkalmazza az új, korszerű, gyakorlatcentrikus módszertant a tanítás során.

Eredményes építőipari tanműhelyvezetői munkáját követően szakmai munkaközösség-vezetőként irányította az építőipari ágazat munkáját, majd gyakorlatioktatás-szervezőként az iskola teljes gyakorlati képzésének irányítását vette át. 2012-től a Handler szakmai igazgatóhelyettese lett. 2015-től a megalakuló Soproni Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyetteseként sokat tett Sopron szakképzésének a gazdaság igényei szerinti fejlesztéséért. 2019-től a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatójaként négy város nyolc szakképző intézményének szakmai–pedagógiai munkáját irányítja.


Kapcsolódó cikkek

Új borlovagokat avattak

Új borlovagokat avattak

2021. 09. 15. | Munkatársunktól

Az elmúlt szombaton tartották az Európai Borlovagrend Hungária Konzulátusa, a kismartoni (Eisenstadt) szenátus és a Soproni Legáció avatási és előléptetési ünnepségét a Rejpál-házban, illetve a bencés templomban.

Soproni szüreti napok

Soproni szüreti napok

2021. 09. 15. | Munkatársunktól

Rendhagyó módon idén szeptemberben az Erzsébet-kertben tartották meg a szüreti napokat. A rendezvénysorozat pénteki megnyitóján ezúttal sem maradhatott el a mustkészítés, illetve a látványos szőlőpréselés.