Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sopron Kiváló Pedagógusa: Mák Tünde
Mák Tünde tavaly tavasszal online-órákat tartott a Sopron TV-ben első és második osztályosoknak. Fotó: Griechisch Tamás

Sopron Kiváló Pedagógusa: Mák Tünde

| Városi hírek

Újságunkban hétről hétre bemutatjuk a városi kitüntetetteket, ezúttal a díjazott pedagógusokat.

Mák Tünde két éve a Soproni Gárdonyi Géza Általános Iskola tanítója, a diákönkormányzat elnöke, tizenöt éves pedagógiai tapasztalattal rendelkezik.

2020 tavaszán a digitális oktatási munkarend időszakában a Becsöngettek – Soproni Suli TV adásainak tanítónőjeként az első és második osztályosok számára a magyar nyelv és irodalom, valamint a matematika tanórák tananyagának összeállításában, illetve az órák előkészítésében és megtartásában kiemelkedő, vezető szerepet vállalt. A magas színvonalú, változatos, érdekes tartalommal megtöltött tanórák minden hétköznap a Sopron Televízió képernyőjén, a sopronmedia.hu oldalon és a Youtube-on is követhetők voltak.

A feladatra Mák Tünde önként jelentkezett, és hónapokon keresztül a program szakmai motorjaként tevékenykedett, miközben a saját osztályának is megtartotta a távoktatás keretében a tanórákat.

A számos pozitív visszajelzés is azt mutatja, hogy nemcsak a kisdiákok számára volt nélkülözhetetlen Mák Tünde unikális munkája, hanem az új oktatási helyzetben sok szülőnek és nagyszülőnek is ötletekkel és inspirációval szolgált.

Kapcsolódó cikkek