Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Színpompás majális

Már most készülnek a Soproni Borünnepre a szervezők

Színpompás majális

| Munkatársunktól | Városi hírek

Kiválóra vizsgázott az új helyszín – népszerű volt a soproni majális. Idén a Lövérek fesztiváltéren (a kemping mellett) rendezték meg a háromnapos programot, amelyre több mint tízezren voltak kíváncsiak.

Színes ringlisek, ugrálóvárak, dodzsem, faházak sora, kutyás- és lovasbemutatók, a színpadon pedig népszerű zenekarok – három napra a családok vették birtokba a Lövérek fesztiválteret. Mint arról lapunkban is beszámoltunk (Igazi májusi forgatag, Soproni Téma, 2022. április 20.), két év kihagyás után tartottak újra nagyszabású majálist Sopronban. Idén háromnapos volt a program: már pénteken sokan voltak kíváncsiak az esti koncertekre, de a szombati napos időben népesült be igazán a fesztiválhelyszín. A programra többségében gyermekes családok, illetve fiatalok érkeztek – népszerű volt a Supernem, a Soulwave, a Kaukázus és a Bikini koncertje is.


A majálissal még nem ért véget a májusi nagyrendezvények sora: a hagyományos Soproni Borünnep is háromnapos lesz, május 20–22. között rendezik meg a Várkerületen. A szervezők ezúttal a nagyszínpad mellett egy pódiumszínpaddal is készülnek, így mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő helyszínt, illetve zenei kínálatot, de a főszerep továbbra is a soproni boroké lesz.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek