Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ünnepi Könyvhét a Jereván lakótelepen

Ünnepi Könyvhét a Jereván lakótelepen

| Munkatársunktól | Városi hírek

A 90. Ünnepi Könyvhét alkalmából idén először tartottak ünnepi könyvhetet a Jereván lakótelepen.

A vártnál is nagyobb érdeklődés kísérte a szolgáltatóház átriumában tartott könyvbörzét, amelyet a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata kezdeményezett.

Tóth Éva önkormányzati képviselő elmondta: a szolgáltatóház felújításakor is kitűzött cél volt annak megszépült belső tereit a kultúra, a közművelődés, a közösségi események szolgálatába állítani. Volt itt már koncert, ünnepség, vetítés, előadás, ezúttal könyveket fogadott be. A Széchenyi István Városi Könyvtár az arra alkalmas, jó állapotú, értékes könyveit a rész­önkormányzat rendelkezésére bocsátotta, a rendezvény szakmai hátterét a legmagasabb színvonalon biztosította. Mindenki megtalálta a maga számára megfelelő könyvet a jereváni könyvhéten. A legkisebbeknek örömöt okozó gyermekkönyvek, leporellók, gyermekirodalom, valamint szépirodalom, vers, dráma és próza, tudományos kiadványok, útleírások, regények, életrajzok, monográfiák, keresztény könyvek is várták az érdeklődőket. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Új konzultáció kezdődik

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

– Magyarország legyűrte a járvány harmadik hullámát, ráadásul az egyetlen olyan hely az EU-ban, ahol több vakcina áll rendelkezésre, mint ahányan oltásra jelentkeztek – mondta Orbán Viktor a múlt heti Kormányinfón.