Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Visszaköltöztek a szakrendelések

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Gyógyközpont korábban elköltözött szakrendelései a járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt ismét a megszokott helyszíneken működnek.

A szakrendeléseken – kivéve az akut eseteket – előjegyzés alapján fogadják a betegeket. Időpontot a 99/514–205, 514–206-os számokon vagy egyes szakrendelések esetében az intézmény honlapján feltüntetett elérhetőségeken lehet kérni. A laboratóriumi vérvételre háziorvosi beutalóval reggel 8 és 13 óra között a 99/514–313-as telefonszámon vagy a www.sopronigyogykozpont.hu oldalon keresztül is lehet időpontot foglalni. A szakemberek azt kérik, hogy az időpontokra mindenki pontosan, maximum 10 perccel korábban érkezzen.

A szakrendelésekre érkezők a Győri úti előszűrő ponton keresztül testhőmérséklet-mérés, kézfertőtlenítés és előzetes regisztráció után léphetnek be a kórház területére. A Soproni Gyógyközpont teljes területén továbbra is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata és a 1,5 méteres védőtávolság betartása. 


Kapcsolódó cikkek

Új konzultáció kezdődik

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

– Magyarország legyűrte a járvány harmadik hullámát, ráadásul az egyetlen olyan hely az EU-ban, ahol több vakcina áll rendelkezésre, mint ahányan oltásra jelentkeztek – mondta Orbán Viktor a múlt heti Kormányinfón.