Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Megérkezett az adomány

Megérkezett az adomány

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Megérkezett a II. Soproni Könyvaukció bevételének jótékonyságra szánt része a Soproni Madármentők Alapítványhoz. Az állatvédők nagyra becsülik ezt az összeget, ugyanis támogatások nélkül nem tudnák elérni céljaikat.

- Minden hozzánk beérkező utalás megment egy apró életet - emelte ki Bodnár Ágota, a Soproni Madármentők Alapítvány elnöke. - Az aukción licitálóknak köszönhető összeget az állatorvosi számláink rendezésére, illetve a tartósan sérült apróságok takarmányára fogjuk fordítani - mondta még az állatvédő.

Bodnár Ágota megköszönte, hogy sokan szavaztak az alapítványukra a Soproni Könyvaukció közönségszavazásán, amely során a licitálók eldönthették, hogy kinek szeretnék adni az árverés bevételének jótékonyságra szánt részét.

- Büszkék vagyunk arra, hogy a Soproni Könyvaukció kezdeményezése keretében ismét nagy számban fogtak össze térségünk lokálpatriótái egy nemes ügy érdekében - hangsúlyozta Elek Szilveszter, a Soproni Könyvaukció egyik szervezője, akitől megtudtuk: a jövőben is életre hívnak jótékonysági, értékmegőrzési célokat szolgáló akciókat.


Kapcsolódó cikkek

Aranyos vadászkürtösök

Aranyos vadászkürtösök

2021. 10. 13. | Köves Andrea

Alakulásuk tizedik évfordulójára készülnek a Soproni Lövér Vadászkürtösök. Hogy jó úton járnak, mi sem bizonyítja jobban, mint a vadászati világkiállításon elnyert arany minősítés.