Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Czetin Zoltán cikkei

A profik közé vezető úton

A profik közé vezető úton

2022. 01. 19. | Czetin Zoltán

A felnőtt mezőnyben is többször ütőt ragadott már a 15 éves Sáli Barnabás. A soproni srác Magyarországon saját korosztályában már ritkán indul versenyeken, inkább az U17-esek vagy az U19-esek között fallabdázik, és külföldi tornákon mutatja meg tudását.

Nyereményjátékon soha nem nyerünk!

2022. 01. 12. | Czetin Zoltán

Nyerjen Föld körüli utat! Töltse ki a kérdőívet, és öné lehet egymillió forint! A visszaküldők között kisorsolunk egy luxusautót! Ugye, Ön is találkozik hasonló internetes nyereményjáték-felhívásokkal? De ugye, soha nem dől be nekik...?

Vigyázzon értékeire!

2021. 11. 24. | Czetin Zoltán

Hamarosan kezdődik az adventi időszak – kigyúlnak a fények, forralt bor illata lengi be a belvárost. Fontos, hogy a vásárokban, illetve az internetes rendeléseknél is vigyázzunk értékeinkre.

Mindenkit hazavárnak!

2021. 11. 10. | Czetin Zoltán

Sötét van reggel, amikor felkelünk és sokszor már délután is, amikor hazaérünk – fontos, hogy a közlekedésben is felkészüljünk a rossz látási viszonyokra. Minél jobban „ki van világítva” valaki, annál nagyobb biztonságban van.

Védjük számlánkat!

2021. 10. 27. | Czetin Zoltán

Azt tudjuk, hogy a pénztárcánkat biztonságos helyre kell tennünk, és tömegrendezvényre nem szabad sok pénzt vinnünk. De az is ilyen egyértelmű, hogy a bankszámlánkat is védenünk kell?

Védjük bankkártyánk adatait!

2021. 10. 13. | Czetin Zoltán

A bankkártya száma, lejárati ideje, cvc-kódja – olyan adatok, amelyeket soha nem kérnek egy banki adategyeztetéskor. Viszont ha megadja őket, akkor bárki tudja internetes vásárlásnál használni a kártyáját…

Iskolakezdés balesetmentesen

2021. 08. 25. | Czetin Zoltán

Közeledik augusztus vége, napokon belül kezdődik az iskola. Sok hatéves most ül először a padba, a felsősök egy része pedig most először mehet egyedül iskolába. Fontos, hogy felkészítsük őket a biztonságos közlekedésre.