Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Czetin Zoltán cikkei

Nem veszik meg az üdülési jogot!

2021. 04. 07. | Czetin Zoltán

Húsz évvel ezelőtt üdülési jogot venni jó üzletnek tűnt. Ma már a legtöbben szabadulnának tőle, de ez nem egyszerű. Ha valaki magától jelentkezik, hogy átvenné tőlünk az üdülési jogot, akkor gyanakodjunk!

Építkezés biztonságban

2021. 03. 24. | Czetin Zoltán

Fontos, hogy mindig bezárjuk a lakásunk ajtaját, ne hagyjunk értéket az autóban – alapszabályok, amiket be kell tartani. Épp ilyen alapvetés az is, hogy az építkezésen is ügyeljünk értékeinkre!

Legyen biztonságban a bankszámlája!

Legyen biztonságban a bankszámlája!

2021. 03. 10. | Czetin Zoltán

A bank alkalmazottainak adták ki magukat a csalók, akik elhitették egy soproni hölggyel, hogy épp hekkertámadás áldozata, majd ők maguk rövidítették meg jelentős összeggel. Nagyon fontos, hogy ilyen esetben is legyünk gyanakvóak, semmiképp ne adjuk meg az adatainkat!

Hamis a baba...

2021. 02. 24. | Czetin Zoltán

Kisorsolták a hétvégi játékon, félmillió forintot nyert, de ahhoz, hogy megkapja, fizessen be 50 ezret! Ugye, gyanús a történet? Ugye, még véletlenül sem fizet? Jól teszi!

Ne utaljon pénzt ismeretlennek!

2021. 02. 10. | Czetin Zoltán

206 centiméter magas vagyok, 140 kilogramm, most szerelek le a francia idegenlégióból. Tényleg? Nem. De az internetes beszélgetőfelületen ezt is írhatom magamról, és aki nem ismer, akár el is hiheti. Ne tegye!

Ne legyünk naivak!

2021. 01. 27. | Czetin Zoltán

Senki ne vegyen ki úgy albérletet, és legfőképp ne fizessen érte, hogy nem nézte meg! Ez a legfőbb tanulsága annak a két esetnek, amely a közelmúltban történt Sopronban.

Innovatív fiatalok

2019. 09. 11. | Czetin Zoltán

Legyen Sopronban is Startup élet! – ez a Startup Sopron közösség célja. Az első nyilvános programjukat szeptember 18-án 17 órától tartják a Pannonia Hotelben.