Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Páder Vilmos cikkei

Foci – múltidéző: SLC II. rész

Foci – múltidéző: SLC II. rész

2020. 06. 17. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot, kupát lezártak. Olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk. A 12. részben folytatjuk az SLC múlt héten megkezdett történetét az NB I-es osztályozótól.

A ’60-as évek legendája

2020. 06. 17. | Páder Vilmos

Számos soproni csapatban játszott, tagja volt az NB III-ban bajnokságot nyerő Soproni Textilesnek is a most 78 éves Korenika ­Lajos (­Nika). Az egykori labdarúgó három felnőtt lány és egy fiú édesapja, valamint négy fiú és kettő lány nagypapája.

Összefogás  a soproni fociért

Összefogás a soproni fociért

2020. 06. 17. | Páder Vilmos

Az elmúlt hétvégén rendezték meg városunk három labdarúgócsapatának villámtornáját az SVSE Lövér körúti sporttelepén. Ragyogó időben, nagyszámú szurkoló előtt lépett pályára az SC Sopron, a SFAC és a házigazda SVSE.

Soproni foci – múltidéző: SLC

Soproni foci – múltidéző: SLC

2020. 06. 10. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot, kupát lezártak. Olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk. A 11. részben az SLC-ről olvashatnak a klub megalakulásától az NB I-es osztályozóig.

Soproni foci: múltidéző

Soproni foci: múltidéző

2020. 06. 03. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot, kupát lezártak. Fociszerető olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk. A 10. részben a Soproni Vasas és a Soproni Kinizsi együtteseit mutatjuk be.

Soproni foci: múltidéző – Textiles

Soproni foci: múltidéző – Textiles

2020. 05. 27. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének május 4-ei döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot lezárnak. Fociszerető olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk, a 9. részben a Soproni Textilest mutatjuk be.

Foci: múltidéző – Matáv SC

Foci: múltidéző – Matáv SC

2020. 05. 20. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének május 4-i döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot, kupát lezárnak. Fociszerető olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk, a 8. részben a Matáv Sport Club Sopront mutatjuk be.

Soproni foci: múltidéző – Postás SK

Soproni foci: múltidéző – Postás SK

2020. 05. 13. | Páder Vilmos

Az MLSZ elnökségének május 4-i döntése szerint véget értek az amatőr bajnokságok, minden országos és megyei bajnokságot, kupát lezárnak. Fociszerető olvasóinknak múltidéző sorozattal kedveskedünk, a 7. részben a Soproni Postás SK-t mutatjuk be.