Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Rázó László cikkei

SKC: történelmi rekord

SKC: történelmi rekord

2022. 01. 19. | Rázó László

Rekordot állított fel az SKC: egymás után kilenc alkalommal nem talált legyőzőre a csapat a bajnokságban. Sterbencz Lászlót, a klub szakmai igazgatóját kérdeztük, hogy volt-e hasonlóra példa.

A 2021-es év kosárlabdázója

A 2021-es év kosárlabdázója

2022. 01. 12. | Rázó László

A 2021-es esztendőben Határ Bernadett lett az év női kosárlabdázója. A Sopron Basket és a magyar válogatott centere a honi kosárlabda-szövetség döntése alapján kapta az elismerést. Ennek apropóján is beszélgettünk.

Jubileumi bokszgála

Jubileumi bokszgála

2021. 09. 15. | Rázó László

Fennállása 20. évfordulója alkalmából nagyszabású ökölvívógálát rendezett hétvégén a Gyevát SE. A Krasznai csarnokban utánpótláskorú és felnőtt bokszolók is ringbe léptek.

Nemzetközi színvonalon

Nemzetközi színvonalon

2021. 09. 08. | Rázó László

Sopron is profitálhat abból, hogy városunk szülöttjét, Sterbenz Tamást választották a Testnevelési Egyetem rektorává. A felsőoktatási intézmény kuratóriuma augusztus végén döntött az új vezető kinevezéséről.

Ismét sportolt Sopron

Ismét sportolt Sopron

2021. 09. 08. | Rázó László

Nagy sikere volt a „Sportolj Sopron” sportágválasztó rendezvénynek, amelyet a hagyományokhoz híven a Novomatic-arénában és a városi stadion edzőpályáján rendeztek meg. A fiatalok kipróbálhatták, megnézhették a különböző sportágakat.

Győztes soproni vitorlázók

Győztes soproni vitorlázók

2021. 09. 01. | Rázó László

Országos bajnoki címet szerzett a kalóz hajóosztályban a Gmeiner István – Kő Tamás páros. A Magyar Vitorlás Szövetség által Balatonfüreden rendezett ob rendkívül szoros versenyt hozott, a soproni vitorlázók végül egyetlen pont előnnyel végeztek az első helyen.

Küzdelmes mérkőzések

Küzdelmes mérkőzések

2021. 08. 18. | Rázó László

A Soproni Vízilabda Sport Egyesület edzője szerint elégedettek lehetünk a két olimpiai bronzéremmel, amelyet a magyar női és férfi pólósok szereztek Tokióban. Közben a soproni uszodában is megrendezték az első vízilabdatornát.