Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Rázó László cikkei

Bajnok a Darazsak

Bajnok a Darazsak

2021. 06. 09. | Rázó László

Az idei szezonban is remekelnek a Darazsak kosárlabdázói a bajnoki döntőkben: az U16-os kadett csapat bronzérmet szerzett, az U14-es serdülők pedig meg sem álltak a bajnoki címig.

Bronzérmes Darazsak

Bronzérmes Darazsak

2021. 06. 02. | Rázó László

Bronzérmet szerzett az U16-os bajnokságban a Darazsak Sportakadémia. A leány kadett bajnokság nyolcasdöntőjéig nem vezetett könnyű út, hiszen a koronavírus a soproni együttesnél is komoly problémákat okozott.

Bronzérmes szinkronúszó

Bronzérmes szinkronúszó

2021. 05. 26. | Rázó László

Visszatért városunkba Götz Lilien, aki bronzérmet nyert a budapesti vizes Európa-bajnokságon. A tizennyolc éves szinkronúszó a Synchro Sopron SE-nél sajátította el a sportág alapjait.

A csapategység a siker titka

A csapategység a siker titka

2021. 05. 19. | Rázó László

Még csak 21 esztendős, de egyre komolyabb szerepet kap a Sopron Basket együttesében Czukor Dalma. A fiatal játékost a csapat és a saját teljesítményéről, az idei sikerekről faggattuk, és persze megkérdeztük tőle azt is, lehet-e igazi soproni példakép a kosárpalánták számára.

Jó a csapat karaktere

Jó a csapat karaktere

2021. 05. 05. | Rázó László

A rájátszást elérte a Sopron KC férfi kosárlabdacsapata, ugyanakkor a Szolnok elleni negyeddöntő a szezon végét jelentette Kostas Flevarakis együttesének. A görög szakvezetőt kértük a szezon értékelésére.

Folytatódik a döntő

Folytatódik a döntő

2021. 04. 28. | Rázó László

Folytatódik a héten a női kosárlabdában a bajnoki finálé: szerdán és szombaton is összecsap a Sopron Basket és a Szekszárd együttese. Gáspár Dávid csapata az első mérkőzésen fontos és magabiztos győzelmet aratott.