Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kifaggatták a nagyit
A Családi legendárium pályázat idei díjazottjai és családtagjaik. Fotó: Etzl Edgár

Kifaggatták a nagyit

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Kihirdették a Macskakő Gyermekmúzeum Családi legendárium pályázatának nyerteseit múlt héten.

A 7–12 évesek kategóriájában az első helyet Biczó Flórián, a Hunyadi-iskola 3.b osztályos tanulója, a második helyet holtversenyben Sánczi Olivér, a Deák téri iskola negyedikese, valamint Szilágyi Dávid, a Berzsenyi líceum 6.a osztályos diákja, a harmadik helyet pedig Simon Petra, a Berzsenyi líceum 6.a osztályos nebulója szerezte meg. Dicséretben részesült a Deák téri iskola másodikosa, Rozsonits Szonja, valamint a hatodikos berzsenyista Uzonyi Dávid.

A 13–18 évesek kategóriájában mindkét dobogós berzsenyis volt, első a hetedikes Sztahovszky Dániel, a második Módos-Soós Lola 7.a osztályos tanuló lett. Dicséretben részesült két hetedikes, Tóth Liliána és Guszter Panka, a Széchenyi-gimnázium, valamint a Deák téri iskola tanulói.

A dobogósok videokészítéshez kapcsolódó elektronikai eszközöket kaptak ajándékba. A nyertes pályamunkákat hamarosan megtekinthetik az érdeklődők a Macskakő Gyermekmúzeum különböző online-oldalain.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Angyalszívvel írt novellák

Angyalszívvel írt novellák

2024. 06. 05. | Köves Andrea

Angyal – ezt a becenevet kapta olvasóitól Tóth Szilvia. A soproni alkotó novelláinak egyik főszereplője Angyal, a képzeletbeli bűbájos figura. Ez az e...

A legjobb asztalosjelölt

A legjobb asztalosjelölt

2024. 06. 05. | Madarász Réka

Ötödik helyezést ért el a Junior Skills versenyen a Handler-technikum 10. osztályosa, Németh Dávid, aki faipari technikusokkal mérte össze a tudását....