Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kifaggatták a nagyit
A Családi legendárium pályázat idei díjazottjai és családtagjaik. Fotó: Etzl Edgár

Kifaggatták a nagyit

| Munkatársunktól | Soproni fiatalok

Kihirdették a Macskakő Gyermekmúzeum Családi legendárium pályázatának nyerteseit múlt héten.

A 7–12 évesek kategóriájában az első helyet Biczó Flórián, a Hunyadi-iskola 3.b osztályos tanulója, a második helyet holtversenyben Sánczi Olivér, a Deák téri iskola negyedikese, valamint Szilágyi Dávid, a Berzsenyi líceum 6.a osztályos diákja, a harmadik helyet pedig Simon Petra, a Berzsenyi líceum 6.a osztályos nebulója szerezte meg. Dicséretben részesült a Deák téri iskola másodikosa, Rozsonits Szonja, valamint a hatodikos berzsenyista Uzonyi Dávid.

A 13–18 évesek kategóriájában mindkét dobogós berzsenyis volt, első a hetedikes Sztahovszky Dániel, a második Módos-Soós Lola 7.a osztályos tanuló lett. Dicséretben részesült két hetedikes, Tóth Liliána és Guszter Panka, a Széchenyi-gimnázium, valamint a Deák téri iskola tanulói.

A dobogósok videokészítéshez kapcsolódó elektronikai eszközöket kaptak ajándékba. A nyertes pályamunkákat hamarosan megtekinthetik az érdeklődők a Macskakő Gyermekmúzeum különböző online-oldalain.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

A művészetek vonzásában

A művészetek vonzásában

2024. 02. 21. | Madarász Réka

Tóth Annaliza volt az, akinek a rajzával karácsonykor az önkormányzat köszöntötte a soproniakat. A Petőfi-iskola 7. mb osztályosa rendkívül sokoldalú,...

Luca más, mint a többiek

Luca más, mint a többiek

2024. 02. 21. | Madarász Réka

Az éneklés Vágány ­Luca Sára életének része gyermekkora óta, ugyanis megnyugtatja és kikapcsolja. Az orsolyás lány több színházi darabban is szerepelt...